In het kader van de herfst, hebben wij in de klas zelf champignons gekweekt.
En met groot succes! Bij de eerste oogst leken de champignongs wel portobello's zo groot.
Met de 2e oogst zijn wij aan de slag gegaan om er een heerlijk soepje van te maken.
Wij hebben onze eigen geweekte champignons gesneden, dit was natuurlijk niet genoeg voor ons allemaal dus een bakje champignons erbij. Pan op "het vuur", klontje boter erbij.
Wachten tot de boter gesmolten is, champignons erbij en roeren maar.
Om het geheel lekker te maken hebben wij er een pakje soep bij gedaan, koken en smullen maar! Wij hebben heerlijk gegeten, alles was op!
Onze kookstudio
Thijs wordt goed in de gaten gehouden
Voor Jirre wordt het snijden zo wel moeilijk
Fabiënne krijgt aanwijzingen van Sanne en Quinty
Zo de champignons zijn gesneden
In de pan dan maar
Het ruikt nu al heerlijk
David doet voorzichtig de champignons in de pan
Ook Thijs is onder toeziend oog aan het roeren
Eindelijk mag Lars dan de pollepel vasthouden
Dylan zorgt ervoor dat de boel niet aanbrand.
Het geheim van de kok..... een pakje soep erbij
Ook dat valt niet mee, dus opperste concentratie
Jirre en Lars moeten wel even blazen voordat zij kunnen eten.
Bij Roan en David smaakt de soep al goed.
Ook bij Christella, Ilse en Thijs laat de soep bevalt de soep goed.
Lekker he Sascha en Isa?
Geen opmerkingen:
Een reactie posten